Aspargessoufflé med rejer i dild

Aspargessoufflé med rejer i dild

Aspargessoufflé med rejer i dild
6 – 8 stk.

300 g hvide asparges
4 hele æg
2 dl piskefløde
20 g mel
1 spsk citronsaft 
salt og peber

2 dl cremefraiche
1 dl hakket dild
salt, peber og citronsaft

Ca. 100 g rejer
½ dl hakket dild

Skræl aspargesene og skær det nederste seje stykke af og kasser dem. Skær hovederne af aspargesene og læg dem til siden. Kog resten i vand med salt i 8-10 minutter. Tag aspargesene op af vandet og blend dem med æg, fløde, mel, citronsaft, salt og peber. Fordel blandingen i smurte portionsforme og bag dem i vandbad ved 200 grader til de er faste og gyldne, ca. 20 minutter.
Rør cremefraichen med dild, salt, peber og citronsaft og vend rejerne i dild.
Kog aspargeshovederne i et par minutter i aspargesvandet og læg dem oven på souffleerne og server rejer og dildcreme til.

X