Stegte asparges med bulgur

Stegte asparges med bulgur

Stegte asparges med spinat og bulgur

4 pers

Safran bouillon:
1,5 dl grønsags bouillon
150 gr. smør
1 kniv spids safran
salt og peber
lidt citron saft
8 stk. hvide asparges
400 gr. frisk spinat
4 stk. forårsløg
50 gr. vilde ris
100 gr. bulgur

Forberedelse.
Grønsags bouillonen koges lidt ind med safran, monteres med smørret og smages til med salt, peber og citron saft.
Aspargesene skrælles, de nederste  2-3 cm brækkes af og kasseres. Resten på skrå i 5 cm lange stykker.
Spinaten renses og skylles. Forårsløgene renses og skylles. Bulguren koges i 1,5 dl vand m/salt og peber. De vilde ris koges i 25 min. i vand med lidt salt. 

Når retten skal serveres.
De snittede asparges steges i lidt af­klaret smør. og vendes sammen med spinaten og lidt smør i en varm gryde, pas på den ikke klasker sammen. Forårsløgene snittes og sauteres i lidt smør inden de vendes sammen med den kogte bulgur og de vilde ris. Dette tilbehør lægges i en kreds på tallerkenen, i midten hældes saucen og oven på denne anrettes asparges sautèen.

X