Rødbedesuppe

Rødbedesuppe

Ca. 3 l suppe

2 store rødbeder
½ knoldselleri
2 kartofler
2 løg
4 fed hvidløg
1 stor porre
4 spsk olie
2 kviste timian
1 tsk hakket chili
2 dåser flåede tomater
2 lime, saft og reven skal
½ dl oliven olie 

Rens og skræl grønsagerne. Skær rødbeder, kartofler og selleri i tykke stave. Snit løg og hvidløgne fint og porre i tykke skiver. Svits løg, hvidløg og porre i en gryde. Tilsæt rødbeder, kartofler og selleri sammen med chili og timian. Svits det hele lidt mere og tilsæt tomater, lime, salt og vand til det dækker.
Lad suppen simre til grøntsagerne er møre. Tilsæt evt. lidt mere vand.
Smag suppen til med salt og servér med brød og lidt olie dryppet på toppen

X