Blomkålssuffle

Blomkålssuffle

Blomkålsouffle med græskarsaute og estragonskum
4 pers

120 g blomkålsbuketter
2 æg 
1 dl piskefløde

60 g græskar
olie til stegning
2 spsk. hakket persille

2 dl kraftig grønsagsbouillon
1 dl fløde
½ dl sødmælk
15 g smør
½ bundt frisk estragon
salt og peber

Blomkålsbuketterne koges møre i vand med lidt salt. Lad buketterne dryppe af, kom dem i en blender og blend dem til en ensartet masse. Tilsæt æg og fløde, blend det sammen og tilsmag med salt og peber. Hæld blomkålsmassen i smurte forme og bag dem i vandbad på 175° i ca. 20 minutter.

Grøntsagsbouillon tilsættes fløde og smør, koges godt igennem. Tilsæt mælk, finthakkede estragon, salt og peber og blend den til den skummer.

Græskar skæres i tern og sauteres på varm pande i olie, krydres med salt og peber og drysses til sidst med hakket persille.

X