Beghusets pickles

Beghusets pickles

Pickles

Saltlage:
1 kg salt tilsættes 5 l vand og røres til saltet er smeltet.
Lage:
1,25 kg sukker
60 gr. sennep (sød fransk )
40 gr. karry
1,1 l lager eddike (1,25)
1 chili
5 gr. hel sort peber
5 stk. lang peber
5 gr. sennepskorn
2 laurbær 
100 gr. maizena
1/2 brev rød melantin

Fyld:
1 stk. blomkål
1 stk. agurker
350 gr. gulerødder
200 gr. bønner
3 stk. æbler
350 gr. perleløg
300 gr. peberfrugt
2 stk. squash
2 stk. grønne tomater store

Lage:
Sukker, sennep, krydderier, karry og eddike blandes koldt. ( gem lidt eddike til at røre maizenaen op med) Lagen koges op og tilsættes melantin og maizena. Koges derefter i 10 minutter.
Fyldet:
Grønsagerne ordnes og skæres, eller pilles, i små stykker. Læg grøntsagerne i saltlage i 4 - 8 timer. Skyl grøntsagerne. Tag lidt af lagen fra og blancher dem her i, lidt af gangen. Når alle grøntsagerne er blancheret og afkølet blandes de med den afkølede lage. Hvis der ikke er lage nok, bruges den del af lagen som grøntsagerne er kogt i.
Der efter fyldes picklesen på glas.
Et godt råd: Kog de forskellige grønsager hver for sig, så de alle forbliver sprøde og lækre.
Et andet godt råd: Tag lidt pickles. Sigt lidt af lagen fra. Hak picklesen groft og bland den op med mayonnaise, efter behag, og du en dejlig hjemmelavet remoulade.

X