Indbagt lam

Indbagt lam

Indbagt lam med mynte og myntesauce
4 pers

400 g hakket lam
2 finthakkede skalotteløg
1 finthakket fed hvidløg
1 spsk. hakket mynte
2 spsk. hakkede soltørrede tomater
1 æg
2 spsk. rasp
Salt og peber

1 rulle butterdej 
1 æg

1 lime
2 dl yoghurt
2 spsk. sød chilisauce
2 spsk. hakket mynte
Salt og peber

Rør det hakkede lam og de øvrige ingredienser sammen til en fast fars.
Pak farsen ind i butterdej til tre lange ruller, der lukkes med sammenpisket æg. 
Pensl rullerne med æg og bag dem i ovnen i 15 - 20 minutter på 190 grader. 

Riv skallen af limen og pres saften af. Rør yoghurten med limeskal, chilisauce og mynte og smag den til med limesaft, salt og peber. 

Skær rullerne ud i mindre stykker ved serveringen og server dem med dressingen og evt. lidt salat.

Inden rullerne bages kan de dekoreres på forskellig vis. Her er de dekoreret med sorte sesamfrø og flagesalt og den sidste er der klippet i med en saks.

X