Gråandebryst

Gråandebryst

Salat med stegt gråandebryst
4 pers.

4 gråandebryster
200 g parmesan
200 g Blandede salater (rucola, egeblad, sennepsblad, mangold.)
50 g Oliven
50 g Tranebær
50 g Sukker
2 tomater
1 lille stængel bladselleri 
2 spsk. kapers
½ dl. God olivenolie
Dild og purløg til dekoration
1 spsk. god olivenolie

Tranebærrene kommes i gryde med sukkeret og varmes langsomt op indtil bærrene har suget sukkeret. (disse skal laves dagen i forvejen )Tjek brysterne for evt. fjerrester. Brun dem på en varm pande indtil de er gyldne brune og steg dem færdige i ovnen i ca.8 minutter ved 200°. Efter stegning skal brysterne trække i ca. 5 minutter.
Parmesanen rives fint og lægges på bagepapir i et tyndt lag. Bag dem i ovnen på 180° en i 3-4 minutter, eller til de er gyldne, tages dem ud og køl dem helt ned. Disse kan også laves dagen i forvejen. Salaterne skylles grundigt, afdryppes og plukkes groft.
Befri tomaterne for kernerne og skær dem i små ensartede tern. Oliven udstenes og halveres, bladselleri skæres i fine skiver.
Oliven, kapers, tomater, tranebær og bladselleri vendes sammen, krydres med salt, peber og olivenolie.
Anrettes med lille krydderurtesalat vendt i olivenolie 

X