Stenbiderrogn med friskost

Stenbiderrogn med friskost

Stenbiderrogn med friskost, lime, fennikelsalat og kapersvinaigrette
4 pers.

4oo gr. renset stenbiderrogn.
2 spsk friskost eller fromage frais.
1 tsk finthakket rødløg.
1 lille fennikel
salat, f.eks. rucola, egeblad.
¼ dl god olivenolie.
2 spsk store kapers
½ dl god olivenolie
¼ dl hvid balsamico
1 lime
dild til pynt
salt og peber

Halvdelen af stenbiderrognen røres med friskosten og det hakkede rødløg, pres limesaft over de resterende rogn (gem fire tynde både til pynt).
Fenniklen skæres i tynde skiver, helst på pålægsmaskine, marineres i olivenolien og vendes sammen med den skyllede salat.
Kapers, hvid balsamico og den resterende olie vendes sammen.
Form de to slags rogn med en ske og anret dem med fennikelsalaten og vinaigretten.

X