Sandart

Sandart

Stegt sandart med majsfrikasse og chutney af nektarin og tomat
4 pers.

600 g sandart i filet uden ben og skæl
olie til stegning
2 majs
lidt hakket persille
2 nektariner
2 tomater
4 kviste dild
½ dl hvidvin
1 dl fløde
1 dl hvid balsamico
½ dl. sukker
½ dl. vand.

 

Majsene befries for blade og koges i ca. 6 min, og nedkøles.
Nektariner og tomater skæres i strimler. Nektariner kommes i gryde med vand, balsamico og sukker og koger til lagen har karamel konsistens, derefter vendes tomaterne og dild i.
Sandarten steges på varm pande i olie, indtil skindet er sprødt, krydres med salt og peber.
Skær majsene af kolben og kom dem i en varm gryde, tilsæt hvidvin og lad denne koge ned, tilsæt fløde og kog til cremekonsistens, herefter tilsættes den hakkede persille.
Anrettes og dekoreres med dild.

X