Hummersalat

Hummersalat

Hummersalat
4 pers.

2 stk. Hummer på 500 gr.
6 stk. Vagtel æg
1 dl Balsamico 
1 cl Vand
3 cl Valnøddeolie
2 stk. Dildkviste
250 gr. Blandet salat
Flute eller toast.
Dressing af :
2 cl Balsamico
3 cl Valnøddeolie
1 stk. Hakket dildkvist
Salt og peber
Det hele piskes sammen.

Hummeren tilberedes efter kogemetoden, kødet skal dog også pilles ud af kløerne. Vagtelæggene lægges i kogende vand og koges i 3 min. Salaterne skylles grundigt. Balsamicoen koges ned til det én tredje del. Når den er afkølet røres den sammen med vandet og olien. 
Salaterne vendes dressingen og toppes op på fire tallerkener. Hummerkødet fordeles deri. Balsamicosaucen lægges i bunden af tallerkenen og de pillede og halverede vagtelæg lægges på. Pynt med dild.

X