Gulerodssuppe

Gulerodssuppe

Gulerodssuppe med muslinger
4 pers.

4 stk. Gulerod
1 stk. Rød peberfrugt
½ kg Muslinger
4 dl Noilly Prat
6 dl Vand
1 stk. Krondild
2 fed Hvidløg
1 stk. Citron saft og skal
Salt og peber
2 dl. Piskefløde
1 dl. Cremefraiche 38 %
Mynte

Muslingerne renses og dampes i Noilly Prat. Gulerod, peberfrugt og hvidløg koges møre i vandet sammen med krondild, inden fonden fra muslingerne samt citronskal saft og salt og peber tilsættes. Det hele koges igennem og blendes. Fløden tilsættes, det koges igennem og blendes igen. Cremefraichen tilsættes salt, peber, lidt citronsaft og den finthakkede mynte. Suppen anrettes i en dyb tallerkenen med muslingerne og en kugle cremefraiche, pyntet med dild.

 

X