Gratineret fjordlaks

Gratineret fjordlaks

Skiver af fjordlaks gratineret i persillepesto med lime og salat
4 pers.

400 gr. Laks i tynde skiver
1 bdt bredbladet persille
1 dl. God olivenolie
1 stor spsk. Revet parmasan
1 stor spsk. Ristede pinjekerner
1 fed hvidløg.
2 lime
100 gr. Babyspinat
½ dl god balsamico
½ dl god olivenolie
salt og peber
Dild til dekoration

Persillen skylles grundigt og kommes i blenderen med parmasan, pinjekerner, hvidløg, 1 dl olivenolie og blendes til ensartet grov masse, tilsmages med salt og peber.
Babyspinaten skylles grundigt, og marineres med olie og balsamico og tilsmages med salt og peber.
Laksen fordeles på tallerknerne i et tyndt lag, smøres med pesto og dryppes med limesaft.
Sættes under varmt grill-legeme i ovn i ca. 1 minut. Tages ud og dekoreres med spinatsalat og plukket skyllet dild.

X