Græskarsuppe med kammuslinger, og limeyoghurt
Ca. 4 pers
Suppen
1 stk. Hokaido græskar
2 fed pillet hvidløg
1 l hønsebouillon
1 dl. Fløde
Salt og peber
Limeyoghurt
1 dl yoghurt
Reven skal og saft af 1 lime
8 flotte kammuslinger
1 spsk. olie
Limeyoghurt
Yoghurt, limeskal og saft røres sammen.
Skræl græskarret, flæk det med en kniv og fjern kærnerne. Skær græskarkødet ud i store tern og svits det i en gryde sammen med hvidløg og olien. Det skal ikke tage farve. Tilsæt bouillonen og lad suppen simre i 20 minutter. Blend suppen og smag den til med salt og peber.
Steg kammuslingerne i olien, i ca. 1 minut på hver side.
Hæld suppen i varme dybe tallerkener, læg kammuslingerne i og hæld lidt limeyoghurt i.