Gazpacho med laks

Gazpacho med laks

Gazpacho med tatar af laks og kammusling
4 pers.

Suppen:
600 gr. røde tomater
1 stk. grøn piment
1 stk. gul piment
1 stk. rød piment
1 fed hvidløg
½ stk. agurk—skrællet
½ fennikel
1 stk. lille rød chili
1/3 frisk koriander
1 spsk. koncentreret tomatpure

Tatar:
4 kammuslinger
100 gr. laks
1 spk olivenolie
½ spk citronsaft
1 forårsløg
Salt peber

Suppen: Kør alt igennem en kødhakker og tilsat tomatpure og blend til alt er findelt. Smag til med fint salt og frisk kværnet peber
Tatar: Hak laks og kammuslinger fint med en skarp kniv. Rør det sammen med olie, citronsaft og fintsnittet forårsløg. 
Ved anretning: Hæld den is afkølede suppe op i 4 dybe tallerkener og form 4 æg af tataren og læg den der i. pynt med lidt frisk dild

X