Fastelavnsboller med marcipan

Fastelavnsboller med marcipan

12 stk.

2 ruller butterdej af 270 g
200 g marcipan
1 dl mælk

1 æg til pensling

1 dl flormelis
1 spsk kakao
4-5 spsk æggehvider

Rul butterdejen ud så den får lidt temperatur og skær hver rulle ud i 6 kvadrater.
Riv marcipanen og pisk den sammen med mælken til den er ensartet. Del portionen i to lige store dele og brug den ene del til at sætte at sætte en klat af, i midten på hvert kvadrat. Fold hjørnerne og siderne ind mod midten og pres dem sammen så bollerne er lukket. Brug resten af marcipanen til at sætte en klat af, i midten af hver bolle. Lad bollerne hæve tildækket i ½ time og pensl dem med sammenpisket æg inden de bages på 200 grader i ca. 15 minutter.
Rør flormelis, kakao og hviderne sammen og pynt bollerne med glasuren når de er kølet af.

X