Ciabatta Flutes

Ciabatta Flutes

2 flute.

25 g gær
6 dl vand
1 tsk. sukker
3 tsk. salt
2 spsk. olie
500 g fin Durummel
300 g hvedemel




 

Rør gæren ud i vandet og tilsæt sukker, salt, olie og 400 g af durummelet. Rør i dejen i 5 - 10 minutter til det bliver meget sejt. Tilsæt resten af durummelet og næsten alt hvedemelet og ælt det godt sammen. Hæl dejen ud på bordet og ælt den grundigt. Tilsæt mere mel til den er smidig, men stadig hænger lidt fast i fingrene. Læg dejen tilbage i skålen, dæk den til og sæt den i køleskabet natten over.
Ælt dejen let, del den i to og rul den ud til lange flute. Sæt dem på en bageplade med bagepapir, pensl dem med vand og drys dem med mel. Lad flutene hæve til dobbelt størrelse. Sæt en bradepande i bunden af ovnen og forvarm den til 225 grader. Sæt flutene ind, hæld 1 dl varmt vand i bradepanden og luk ovnen.
Bages i ca. 15 minutter.

X