Grønne asparges med ørredrogn

Grønne asparges med butterdejssnitte og ørredrogn

Grønne asparges med ørredrogn
4 pers

20 grønne asparges
2 plader butterde j
1 æg
½ l appelsin juice
1 tsk maizena
50 g smør
1 lille glas ørredrogn

Skær det nederste stykke af aspargesene.
Skær butterdejen i 4 trekanter og pensl dem med sammenpisket æg.
Bag dem i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter til de er gyldne. 
Hæld juicen i en gryde og kog den ind til der kun er en tredjedel tilbage.
Rør maizena op i lidt vand og jævn juicen lidt inden smørret piskes i. 
Lige før serveringen vendes ørredrognen i.
Kog aspargesene i vand med salt i 1 – 2 minutter og hæld vandet fra. 
Skær butterdejssnitterne igennem og anret aspargesene i dem sammen med ørredrognssaucen. Pynt evt. med lidt grønt

X