Desserter, kager og søde sager

Havtorn – Desserter, kager og søde sager er opfølgeren til succeskogebogen Havtorn – Nordens citron til forretter, hovedretter, desserter & drikke, der nu er solgt i mere end 9.000 eksemplarer.Havtorn og sukker elsker hinanden. Bærrenes perlende, syrlige og eksotiske smag nærmest skriger på sødme. En kombination af råvarer, der på alle måder er som skabt til hinanden – sød musik opstår.
Den populære køkkenchef Kim Gravenhorst tryller med tips, gode råd og opskrifter til en lang række herlige desserter, kager og søde sager, hvor havtorns mange enestående kombinationsmuligheder anvendes på nye, spændende og utraditionelle måder. I 52 lækre opskrifter viser han, hvordan man kan forny gamle klassikere med havtorn, og hvordan man forbereder sig bedst muligt, når man gerne vil bruge havtorn i sine desserter.

Med sine helsebringende egenskaber er det lille, orange havtornbær et af den danske naturs mirakler. Havtorn er naturens egen vitaminpille, propfyldt med antioxidanter og sunde vitaminer. Bærret er den nye superfood, der blev genopdaget i forbindelse med opblomstringen af Nyt Nordisk Køkken.

Om forfatter og fotograf
Kim Gravenhorst er uddannet både kok og tjener. Har gennem årene virket på en række kendte kvalitetsrestauranter som Søllerød Kro, Skovshoved Hotel og Top of Town, SAS Hotel. Har siden 1990 været indehaver af restaurant Beghuset i Dragør og har de sidste 15 år arbejdet intensivt med udvikling af opskrifter til ugeblade og websider for Aller Media.

Jacob Ljørring er uddannet fotograf på Journalisthøjskolen og Teknisk Skole i Århus. Har gennem årene løst opgaver for medier som Ude og Hjemme, Familie Journal, Se og Hør, Billed-Bladet, Newsweek, Google, Alt for Damerne, Hendes Verden, ICEMAN, Ugebladet SØNDAG samt en række kendte danske og internationale virksomheder. Er en særdeles dygtig og velrenommeret madfotograf.

Af: Kim Gravenhorst og Jacob Ljørring

Sider: 184
Omslag: Hardback
ISBN nr: 978-87-93314-03-0
Pris: 249,95 kr.
Udgivelse: August 2015

X